Munich Re запускає генеративний AI-CoPilot, який полегшує андеррайтинг та розробку страхових рішень


Munich Re запускає генеративний AI-CoPilot, який полегшує розробку страхових рішеньКоманда REALYTIX перестраховика Munich Re запустила генеративний AI-пілот, який полегшує розробку страхових рішень для клієнтів - REALYTIX ZERO, разом з якою Munich Re надає хмарну платформу андеррайтингу на основі свого досвіду андеррайтингу з 2018 року, допомагаючи первинним страховикам, MGA та брокерам оцифрувати та автоматизувати андеррайтинг своїх продуктів.

Створений на платформі REALYTIX ZERO, новий другий пілот є першою генеративною функцією штучного інтелекту Munich Re в робочому середовищі.

Зручність цієї програми була ще більше спрощена завдяки впровадженню генеративного штучного інтелекту та спрямована на просування автоматизації в страховій галузі та реалізацію значного потенціалу економії коштів.

- «У чаті АІ-помічник перетворює специфічні запити, відомі як підказки, у конкретну та детальну пропозицію продукту. Нове або модифіковане страхове рішення може бути впроваджено протягом кількох годин завдяки безпроблемній передачі та затвердженню в онлайн-студії страхових продуктів», – пояснили в Munich Re.

- «Ми запустили корпоративний стартап Munich Re у 2018 році, щоб надати нашим клієнтам найвищий рівень андеррайтингу та досвіду розробки продуктів відповідно до останніх стандартів. Сьогодні генеративний ШІ підтримує нас у цьому», - прокоментував Флоріан Ніклас, головний виконавчий директор і співзасновник REALYTIX ZERO.

Munich Re заявив, що буде «постійно оптимізувати та розширювати можливості CoPilot, керуючись відгуками клієнтів».  | Форіншурер / Beinsure