Іншуртех Urban Jungle оголосив про новий раунд фінансування в $14 млн


Іншуртех Urban Jungle оголосив про новий раунд фінансування в $14 млнЛондонський іншуртех стартап Urban Jungle оголосив про новий раунд фінансування в 14 мільйонів доларів від існуючих інвесторів, включаючи Sony Innovation Fund.

Заснована в 2016 році Джиммі Вільямсом і Грегом Смітом, Urban Jungle надає страхові послуги орендарям і домовласникам та обслуговує понад 200 тис. застрахованих. Стартап співпрацює зі страховаками, серед яких Covea, AXA, Ageas, L&G, LV=, RSA, Prestige, UKG і Zurich.

Страхування покриває такі речі, як телефони, ноутбуки, меблі та інше майно від випадкового пошкодження, крадіжки та втрати. Починаючи з 5 фунтів стерлінгів на місяць, договір страхування є гнучким, що дозволяє клієнтам платити лише за необхідне страхове покриття.

Нові інвестиції сприятимуть розвитку експансії Urban Jungle на нові території. До цього раунду компанія залучила близько 47 мільйонів доларів інвестицій.

«Наша технологія дозволяє відсіювати страхових шахраїв і допомагати справжнім клієнтам отримати набагато кращу угоду, що особливо важливо в нинішній економіці», — кажуть в стартапі.

Серед бізнес-янголів – Роб Деві, колишній виконавчий директор страхової компанії Prudential, і Саймон Роджерсон, голова венчурного фонду Octopus Ventures.  | Форіншурер / Beinsure Media