Індійський медичний іншуртех FlashAid залучив $2,5 млн фінансування Серії А


Медичний іншуртех FlashAid залучив від інвесторів $2,5 млнІншуртех FlashAid, стартап у галузі охорони здоров’я та страхових технологій, що базується в Мумбаї, залучив 2,5 мільйона доларів у попередньому раунді фінансування серії A.

Інвестиції здійснили Piper Serica Angel Fund і глобальна компанія венчурного капіталу SOSV за участю інвесторів на ранній стадії Z21 Ventures Fund і ZNL Growth Fund.

Фінансування підтримає зростання стартапу та розширення в шести нових містах Індії.

FlashAid, заснована Маноджом Гуптою та Гунджалі Котарі, пропонує комплексне рішення для охорони здоров’я, що включає власні медичні страхові продукти з попередньою гарантією, відкритим API та вбудованими рішеннями. Компанія, раніше відома як EasyAspataal, прагне зробити медичне страхування доступнішим для широкого кола громадян, створивши медичне покриття API-first.

FlashAid також розробляє унікальний канал для розповсюдження роздрібних медичних планів через платформу B2B2C. Іншуртех співпрацює з понад 20 платформами для розповсюдження 30 тис. медичних страховок і звітує про прибутковість на рівні EBITDA. Його поточна річна ставка (ARR) становить 1 мільйон доларів, а протягом наступних двох років очікується зростання до 10 мільйонів доларів.  | Форіншурер / Beinsure Media