Брокер Marsh запускає глобальну практику страхування альтернативних ризиків


Міжнародний страховий брокер Marsh представив практику Global Alternative Risk Solutions, яка має на меті поєднати досвід компанії в параметричних страхових рішеннях, альтернативній передачі ризиків, кептивах і комплексному ризику.

Нова практика спрямована на використання ресурсів, даних і технологій Marsh для просування інновацій і розробки передових рішень щодо ризиків, адаптованих до потреб страховиків.

Ініціатива об’єднує можливості Marsh Specialty, Global Placement, Captive Solutions і Advisory. Крім того, практика співпрацюватиме з брокером Guy Carpenter, щоб отримати доступ до різноманітних джерел капіталу, включно зі страхуванням ринків цінних паперів, щоб надати корпоративним клієнтам комплексний і інтегрований підхід до оптимізації ризикового капіталу.

Крістоф Летондот, ветеран індустрії фінансових послуг із 30-річним досвідом, у тому числі майже десять років у Marsh, очолить нову практику. Він має досвід альтернативного перенесення ризиків, структурованого кредитування та параметричних рішень. Він підпорядковуватиметься безпосередньо Пету Доннеллі, президенту Marsh Speciality and Global Placement, і тісно співпрацюватиме з Джоном Доннеллі, глобальним керівником відділу розміщення, разом з іншими керівниками Marsh, щоб надавати клієнтам інноваційні можливості.  | Форіншурер