ДТЕК запустив програму медичного страхування Ветеран+ для працівників, які повернулись із ЗСУ


ДТЕК запустив програму медичного страхування Ветеран+ для військовослужбовців, які повернулись з війниЕнергохолдинг ДТЕК започаткував програму медичного страхування Ветеран+ для військовослужбовців Збройних сил України, які повертаються до роботи на підприємства. Про це повідомив виконавчий директор компанії Дмитро Сахарук.

"Всі співробітники компанії, близько 50 тисяч людей, забезпечені добровільним медичним страхуванням. А для ветеранів створена окрема програма, називається Ветеран+. Тут ми збільшили річну страхову суму на додаткове покриття діагностики, реабілітації та медикаментів. Ще передбачене лікування хронічних хвороб, або інших специфічних потреб. Зараз ця програма запроваджена в ДТЕК Енерго. Надалі ми плануємо тиражувати її на інші бізнеси ДТЕК", – розповів він.

Окрім співробітників, які перебувають в лавах ЗСУ, компанія також підтримує їхні родини. "Тому що часто, коли чоловік знаходиться на фронті, немає часу та можливості фізично займатися багатьма справами. Ми допомагаємо та підтримуємо родини", – пояснив виконавчий директор.

Окрім того, холдинг також допомагає з адаптацією ветеранів та їх поверненням до цивільного життя, надаючи їм всю правову та психологічну допомогу, можливості для відновлення чи перенавчання.  | Форіншурер